Onze Missie / over ons

Tijdloosheid, duurzaamheid, exclusiviteit en stijl is het kwartet uitgangspunten voor de design tassen en schoenen van SAB Design . Ambachtelijke schoenen en tassen die volledig met de hand worden gemaakt. Puur vakmanschap. Betaalbare luxe. U heeft carte blanche met betrekking tot het inkleuren, u stelt zelf uw unieke schoenen en tassen samen. Natuurlijk kunnen wij u hierbij uitgebreid adviseren.

Over Roel Berkelmans

Geboren uit een schoenen huwelijk ( Berkelmans & Avang), ben ik de 4e generatie herenschoenen- makers met zijn oorsprong in 1860. Na m’n HBO-studie ben ik naar de schoenenvakschool in Leicester gegaan om het vak te leren. Ik heb een schoenfabriek gehad, heb schoenen over de hele wereld gemaakt voor vele grote schoenmerken en nu na 25 jaar breng ik al mijn kennis en ervaring samen in Roel Berkelmans herenschoenen en zakelijke tassen van SAB-Design.

 

Over Sabine Binnenweg

Sabine Binnenweg  is een moderne ambachtsvrouw in hart en nieren: "Ik ben enorm gepassioneerd door mooie, kwalitatief hoogstaande, handgemaakte zakelijke tassen." Vanuit deze passie ben ik begonnen met het bedenken en ontwikkelen van een eigen lijn exclusieve tassen en portemonnees. Door de toepassing van bijzondere detailleringen en de met zorg geselecteerde materialen kan ik onderscheidend zijn. Ik doe geen concessies in kwaliteit en service en ik volg mijn hart…Dat is de bron van alle keuzes die ik maak.

Begin 2017 ben ik vanuit mijn passie voor kwalitatief hoogstaande design tassen begonnen met het bedenken en ontwikkelen van een eigen lijn exclusieve zakelijke- en laptoptassen. Ik word hierbij ondersteund door Roel Berkelmans die met meer dan 25 jaar ervaring in de productie van herenschoenen alles weet over de materialen, met name leer en productie. 

Onze Missie/Visie t.o.v. prijs/kwaliteit   

Wij maken hoge kwaliteit schoenen en zakelijke tassen als producent direct voor de consument tegen hele reële prijzen (€179-189) . Wij zullen nooit concessies doen t.o.v. de kwaliteit en maken gebruik van alleen de beste leersoorten en materialen en alles gemaakt binnen de beste fabrieken binnen Europa. Dit kan gewoon in Italië, Spanje en Portugal.

Door zeer lage overhead-en marketingkosten kunnen wij veel meer stoppen in de kwaliteit van de schoenen en tassen door betere materialen te gebruiken. Door onze prijsstelling (€89-199) is het niet mogelijk om te werken met tussenhandel omdat wij geen marge kunnen geven. De marge die normaal gesproken naar een winkelier gaat, gaat nu naar de consument en naar betere kwaliteit.

Onze schoenen en tassen zouden tegen de “normale” marges minimaal € 300 zijn in de winkel. Deze marge gaat nu naar een betere kwaliteit en direct naar de consument.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor vragen over problemen met leer zoals vetvlekken op suède of het schoonmaken van witte sneakers. 

Ook voor voetproblemen zoals pijn op de wreef, knie pijn of stekende pijn in de voeten hebben wij vaak een oplossing en kennen de juiste mensen om een oplossing te vinden.

Wij willen de schoenen en tassen van de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs en met de beste service leveren. 

Sabine Binnenweg & Roel Berkelmans