Waarom een zakelijke tas van Thelaptopbag.com

Waarom een zakelijke tas van Thelaptopbag.com

Zakelijke tassen met logo of naam.

Zakelijke tassen met uw logo

Kies een laptoptas met een professionele uitstraling, optimale bescherming en functionaliteit. SAB Design creëert tassen met een unieke signatuur door de tassen met de hand te verven en te voorzien van uw logo of naam.

Een unieke laptoptas: kies voor stijl, bescherming en gemak

Een goede laptoptas is onmisbaar voor iedere professional die veel werkt en reist met de laptop. Van een goede en mooie laptoptas mag je verwachten dat deze voldoende bescherming biedt voor laptop en toebehoren, een prettige indeling heeft en bovenal een uitstraling heeft die past bij je persoonlijke stijl.

Optimale bescherming voor je kostbare apparatuur

Of je nu veel onderweg bent naar klanten of andere relaties, of juist behoorlijk wat kilometers maakt in het openbaar vervoer naar kantoor, een laptoptas gebruik je vrijwel iedere werkdag. Functionaliteit is van groot belang. Stevige opbergvakken zijn een must om een laptop met eventuele accessoires zoals een muis of een powerbank, of bijvoorbeeld een tablet, veilig en prettig te vervoeren.

Georganiseerd onderweg en op het werk

Daarnaast dient een tas zo te zijn ingedeeld dat je werkgerelateerde en persoonlijke items snel kunt raadplegen. Een goede laptoptas biedt ook ruimte voor eventuele werkdossiers en persoonlijke spullen. De afmeting van de tas dient op de grootte van de laptop te zijn afgestemd, en is ook afhankelijk van de mate waarin je reist of documenten moet vervoeren.  (13,3-14-15,6 of 17,3 inch zijn de standaard maten.)

Maak een professionele indruk met een kwalitatieve laptoptas van www.thelaptopbag.com 

Het bedrijfsleven is vaak vluchtig en gehaast. De eerste indruk die je wekt tijdens een ontmoeting, kan zelfs beslissend zijn. Tegelijkertijd vervaagt de scheiding tussen werk en privé, waardoor kleding en accessoires steeds vaker een uitdrukking zijn van je persoonlijke identiteit. Met een kwalitatieve en mooie laptoptas laat je zien waar je voor staat: professionaliteit, duurzaamheid en stijl. Zie je er graag modieus uit? Kies dan voor een elegante laptoptas met de uitstraling van een handtas. Houd je meer van stoer en robuust? Dan is een laptoptas met een vintage finish wellicht iets voor jou.

Geen dertien-in-een-dozijn laptoptas maar maatwerk

Niemand is hetzelfde. Investeer in werkplezier, gemak en uitstraling, en gun jezelf een laptoptas die op alle fronten op jouw behoeften is afgestemd. De laptoptassen van www.thelaptopbag.com zijn een klasse apart. De modellen zijn met veel oog voor detail ontworpen en gemaakt, en bovendien qua kleur en afwerking te personaliseren. Een tas van hoge kwaliteit wordt in het gebruik alleen maar soepeler en mooier. Bovendien is het bij ons mogelijk om de tas te laten reviseren. Zo wordt een werktas veel meer dan een gebruiksvoorwerp, eerder een vertrouwde metgezel op alle momenten van je professionele leven.

Thelaptopbag.com is onderdeel van Tassenopmaat.nl

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.